NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

Ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις στις οποίες συμμετείχαν μέλη της ΠΕΑΛΣ, με υποτροφίες, συνολικής αξίας 2250 ευρώ

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/52/2024 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκπαιδευτικές δράσεις, στις οποίες συμμετείχαν μέλη της ΠΕΑΛΣ, με υποτροφίες, συνολικής αξίας 2250 ευρώ περίπου, που εξασφάλισε η ΠΕΑΛΣ στο πλαίσιο της προαγωγής και ανύψωσης του επαγγελματικού και επιστημονικού επιπέδου των μελών της.

Βασικό κίνητρο για την ΠΕΑΛΣ αποτελεί πάντα η προσδοκία οι γνώσεις που αποκομίζουν τα μέλη της ΠΕΑΛΣ να βρίσκουν πεδίο εφαρμογής στον Οργανισμό που υπηρετούμε. Αναλυτικότερα:

Στο "Defence & Security Executive Seminar” που συνδιοργάνωσαν η MSETT Services και το IST College από 17 έως 21-6-2024, τα μέλη της ΠΕΑΛΣ είχαν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με εξειδικευμένες γνώσεις που σχετίζονται με τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της ασφάλειας και της άμυνας, τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, την τεχνολογία, την πολιτική και την ασφάλεια της Μεσογείου, την κυβερνοασφάλεια και το δόγμα που σχετίζεται με το διάστημα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Το StartSmart Summit που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 26.6.24, προσέφερε στα μέλη της ΠΕΑΛΣ, που επωφελήθηκαν των υποτροφιών, μια εστιασμένη ημέρα συζητήσεων, δικτύωσης και έμπνευσης αφιερωμένη στη διαμόρφωση του μέλλοντος της τεχνολογίας, της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της άμυνας. Σε μια εκδήλωση που αποτέλεσε μια συμπυκνωμένη εκδοχή του ενθουσιασμού και της καινοτομίας που παρατηρήθηκε στο MIT GSW 2023, συνεχίζοντας τη δυναμική στην προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας προς τα εμπρός, κορυφαίες προσωπικότητες της τεχνολογίας και της καινοτομίας, έδωσαν τον τόνο για μια μέρα συζητήσεων και ανακαλύψεων.

Το γεγονός ότι τα μέλη της ΠΕΑΛΣ υποδέχτηκαν ένθερμα τις εν λόγω πρωτοβουλίες, λειτουργεί ενθαρρυντικά για τη συνέχιση της πολυσχιδούς δράσης μας. 

Ως Δ.Σ. καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα μέλη μας δυνατότητα συμμετοχής σε εκπαιδευτικές δράσεις, με στόχο πάντα την εν γένει αναβάθμιση της θέσης και του ρόλου του Αξιωματικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, στην ελληνική κοινωνία.

Για το Δ.Σ.
            Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματέας
Γραβάνης Γρηγόριος             Φύκας Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια