NEWS FEED

6/recent/ticker-posts

Προσφορά για τα μέλη της ΠΕΑΛΣ: Ημερίδα "Εισαγωγή της τεχνολογικής καινοτομίας και προσέλκυση νεοφυών επιχειρήσεων στην επιχειρηματικότητα και ιδιαιτέρως στο χώρο της Αμυντικής Βιομηχανίας". Αυθημερόν δηλώσεις συμμετοχής


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/51/2024

Τις εργασίες του StartSmart Summit 2024  οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26 Ιουνίου (08:30-18:45), στο Ίδρυμα Ευγενίδου και οργανώνονται από το StartSmart Southeastern Europe (SEE), τη μετεξέλιξη του  ΜΙΤ Enterprise Forum Greece έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν 4 μέλη της ΠΕΑΛΣ εντελώς δωρεάν (με απαλλαγή του κόστους συμμετοχής αξίας 250 ευρώ έκαστος).

Η ημερίδα έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή της τεχνολογικής καινοτομίας και την προσέλκυση νεοφυών επιχειρήσεων στην επιχειρηματικότητα και ιδιαιτέρως στο χώρο της Αμυντικής Βιομηχανίας.  


Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο ΥΕΘΑ κ. Νικόλαος Δένδιας, ενώ θα επιδοθούν βραβεία σε τρεις startups οι οποίες αναδείχθηκαν ως καλύτερες μέσα από το StartSmart Southeastern Europe Accelerator, που πραγματοποιήθηκε τους τρεις τελευταίους μήνες. Τα βραβεία θα επιδώσει ο ΥΨΗΔ κ. Δημήτριος Παπαστεργίου.


Στην εκδήλωση, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έχουν προσκληθεί  να παραστούν οι κ. Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ΓΕ και ΕΛ.ΑΣ.


Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλείσθε για την άμεση δήλωση συμμετοχής στο peals@hcg.gr καταγράφοντας την επιθυμία συμμετοχής, τον βαθμό, το ονοματεπώνυμο και ένα κινητό τηλέφωνο. 


Τα μέλη που θα εξασφαλίσουν την υποτροφία θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά την Τρίτη 25.06.2024.


Λόγω των στενών χρονικών ορίων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.



Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας 

Γραβάνης Γρηγόριος             Φύκας Γεώργιος 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια